Η Γνωση Ειναι Δυναμη

Το Ινστιτούτο Ευρωπαϊκής Εκπαίδευσης είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με βασικούς σκοπούς: Τη βελτίωση της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης στα πλαίσια της δια βίου μάθησης και των αρχών της εκπαίδευσης ενηλίκων. Την προώθηση της παιδείας και του πολιτισμού σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Την προώθηση της εργασιακής κινητικότητας μέσα από την αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, όπως το Erasmus+. Την ενίσχυση των επαγγελματικών προσόντων και ικανοτήτων των εργαζομένων, των ανέργων και των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και η διευκόλυνση της ένταξης του ανθρώπινου δυναμικού στην απασχόληση και στην αγορά εργασίας.
Μάθετε Περισσότερα

Τελευταια Νεα

45176889_2209849649293335_3011355554393096192_n
25/11/2018
Πέμπτη διακρατική συνάντηση προγράμματος RE.INCLUSION

Πραγματοποιήθηκε στις 25 και 26 Οκτωβρίου η πέμπτη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού...

Περισσοτερα
Screenshot 2018-11-25 at 10.44.21 PM
25/11/2018
Τρίτη διακρατική συνάντηση προγράμματος REMINT

Το Ινστιτούτο Ευρωπαϊκής Εκπαίδευσης EELI συμμετείχε στην τρίτη συνάντηση του προγράμματος REMINT,...

Περισσοτερα
eeli
25/11/2018
Εναρκτήρια συνάντηση προγράμματος RELiVET

Το Ινστιτούτο Ευρωπαϊκής Εκπαίδευσης EELI φιλοξένησε στις 5 και 6 Νοεμβρίου την...

Περισσοτερα
25/11/2018
Εναρκτήρια συνάντηση προγράμματος InterTrainE

Πραγματοποιήθηκε στις 22 και 23 Οκτωβρίου η πρώτη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού...

Περισσοτερα

Κινητικότητα

Τα σχέδια κινητικότητας έχουν ακριβώς τον σκοπό να παρέχουν στους δικαιούχους τη δυνατότητα να μετακινούνται σε μια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, με σκοπό να σπουδάσουν, να δουλέψουν, να διδάξουν, να εκπαιδεύσουν και να αναπτύξουν επαγγελματικά προσόντα και δεξιότητες και ενισχύσουν την αίσθηση Ευρωπαϊκής ταυτότητας και συνοχής.

Περισσότερα

ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

life-logo[1]

Guidelines for the work inclusion of refugees and asylum seekers

Στόχος του προγράμματος «Guidelines for the work inclusion of the refugees and the asylum seekers» είναι η έρευνα και η καταγραφή των προσόντων που απαιτούνται από τους επαγγελματίες που εργάζονται στις υπηρεσίες υποδοχής και ενσωμάτωσης προσφύγων, καθώς και η αντιστοίχιση των δεξιοτήτων αυτών με την τυπική και άτυπη εκπαίδευση.
personal-logo[1]

TALKING – Transactional Analysis Learning for Kneeling over the INtercultural Gap

Στόχος του προγράμματος «TALKING – Transactional Analysis Learning for Keeling over the INtercultural Gap» είναι η ανάπτυξη καινοτόμων εκπαιδευτικών πρακτικών σχετικά με την αναβάθμιση των εκπαιδευτών που ασχολούνται με την εκπαίδευση και κατάρτιση ενηλίκων μεταναστών.
computer-logo[1]

Helping Students with Learning Disabilities – Dyslexia

Η επένδυση στην εκπαίδευση και στην κατάρτιση είναι το κλειδί για την απελευθέρωση του δυναμικού των ατόμων, ανεξαρτήτως ηλικίας ή προέλευσης.