Το Ινστιτούτο Ευρωπαϊκής Εκπαίδευσης διοργανώνει επιμορφωτικά προγράμματα επιδιώκοντας τη βελτίωση των γνώσεων σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.

Προσφέρουμε σεμινάρια για εργαζομένους, επαγγελματίες, εκπαιδευτικούς αλλά και για όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει ή να εμβαθύνει σε ένα γνωστικό αντικείμενο.

Τα σεμινάρια επιχειρηματικότητας έχουν θεμελιώδη στόχο την επικαιροποίηση και αναβάθμιση των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των προσόντων, που θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες να ακολουθήσουν αποτελεσματικά τις εξελίξεις στη συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας.

Η εκπαίδευση των εργαζομένων, είναι επίσης ζωτικής σημασίας για την επιχείρηση μιας και μέσω αυτής, η επιχείρηση αποκτά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, εξελίσσεται, δείχνει τη δυναμική της και ικανοποιεί τους στρατηγικούς της στόχους.

Ενημερώσου για τα τρέχοντα προγράμματα και εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου!

05
Δεκέμβριος
rawpixel-1090754-unsplash
Ποιοτική εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός και διαχείριση παραπόνων πελατών
5:00 μμ - 10:00 μμ
EELI, Γερακάρη 25 Ρέθυμνο, 74100 - Ελλάδα

Ένα σεμινάριο απαραίτητο σε επαγγελματίες και εργαζομένους με στόχο να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητά τους και να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Θα συζητηθούν...

06
Μάρτιος
book-1
Τραπεζικές Συναλλαγές (Banking)
5:00 μμ - 10:00 μμ
EELI, Γερακάρη 25 Ρέθυμνο, 74100 - Ελλάδα

Ένα εξαιρετικά προσεγμένο σεμινάριο το οποίο εξηγεί με κατανοητό τρόπο τις βασικές διαδικασίες που οφείλουμε να γνωρίζουμε όταν συνναλασόμαστε με τις τράπεζες. Ένα πρόγραμμα,...